Nytt samarbete

I februari lanserade vi våra första produkter tillsammans. Ett nytt samarbete som bygger på vänskap, passion för genuint hantverk och lekfullhet. Läs om mitt nya samarbete som kanske är början på något mer...

Läsning Nytt samarbete 1 minut

 

 
Nytt Samarbete

Tillsammans med Fine Little Day fantastiska mönstervärld kan vi stolt presentera tre produkter. Dessa säljs via Kajsa Cramer, Fine Little Day och kommer även finnas hos begränsat antal återförsäljare.

-Min organiska former på keramiken tillsammans med designer Elisabeth Dunkers fina teckningar blir en poetisk berättelse om hantverk och skandinavisk nutida design.

- Kajsa Cramer

Jag är ett stort fan av Fine Little Day som jag tycker står för genuint hantverk i en modern kontext. De nya produkterna är inspirerade av naturliga former, det genuina hantverket och lekfullhet. Elisabeth och jag har valt favoriter ur våra respektive sortiment och sedan har de fått gifta sig med varandra.

Samarbetet är också baserat på vänskap och jag har min nuvarande verkstad i Spinneriet hos Fine Little Day. Vi lanserade produkterna i Februari och sålde nästa slut på första leveransen. Nu spånar vi på ev fler produkter...