Allmänt

Alla under 18 år måste ha godkännande av sina föräldrar / vårdnadshavare för att beställa från Kajsa Cramer Home. Alla produkter förblir Kajsa Cramer Home egendom tills full betalning har gjorts. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel vid på webbplatsen. På grund av det digitala formatet för fotografier kan vi inte garantera att bilderna exakt återspeglar de verkliga produkterna. Alla priser inkluderar 25% moms. För beställningar från länder utanför EU inkluderar summan att betala svensk moms. Lokala moms och importtullar kan behöva betalas i ditt eget land om tillämpligt.

Betalning

Du kan betala med PayPal, Visa, American Express eller MasterCard och Klarna För kortbetalningar debiteras ingen avgift.

Leveranstid

Order inom Sverige tar vanligtvis 3-5 arbetsdagar att anlända, order utanför Sverige tar cirka 4-8 arbetsdagar. Vi förbehåller oss rätten till beställningen till slutförsäljning. Om bara några av produkterna från din beställning finns på lager kommer vi att informera dig och skicka dessa produkter. Full återbetalning om du vill avbryta beställningen före leverans. Se till att kontaktuppgifterna är korrekta. Om en beställning returneras på grund av fel kontaktinformation är kunden ansvarig för eventuella ytterligare fraktbetalningar.


Sändning

Frakt inom Sverige kostar 65 SEK.
Beställningar inom Europa har en leveransavgift på 165 SEK, och för internationella beställningar är den 380 SEK. Vi skickar via Posten, Schenker, UPS eller DHL. Du får information via ett textmeddelande eller e-postmeddelande när ditt paket har anlänt. Internationella beställningar skickas via UPS eller DHL.

Returer och utbyten

Du har rätt att returnera beställningar inom 14 dagar från mottagandet av beställningen, med tanke på att produkterna är oanvända och i original skick, gäller ej prints. Om du vill returnera eller byta en beställning är du ansvarig för eventuella leveranskostnader. Ej uthämtat paket som kommer tillbaka till oss i retur tar vi en avgift på 200sek. Denna summa plus fraktkostnad räknas av från ditt köp och sätts in på ditt konto. Är summan på produkten mindre skickas en faktura till dig på mellanskillnaden där du har 14 dagar på dig att betala. Om du ångrat ditt köp måste du hämta ut din vara och sedan returnera till oss.

Full återbetalning om produkten vi skickade till dig är felaktig, skadad eller fel produkt, inklusive fraktkostnaden. Vi följer konsumenternas och konsumentombudets rekommendationer. Du har 14 dagars returrätt från det att du hämtat ut din vara. Om du vill returnera något, vänligen kontakta oss på kajsa@kajsacramer.se så hjälper vi dig. Observera att det är ditt ansvar att produkten returnerar till oss.