Unika objekt, signerat.

När jag skapar unika objekt går jag på känsla och lust. Oftast när jag är hos min ler leverantör kommer alla ideér. Dessa föremål signeras och det finns bara one of a kind. Här hittar du lite bilder på det jag gjort.

Hållbar framtid Läsning Unika objekt, signerat. 2 minuter
Signerade objekt

I min verkstad gör jag många prototyper men också unika föremål som jag signerar. Jag går väldigt mycket på lust och känsla. Skapar utifrån vad jag känner för just för stunden. Här kan jag också experimentera och leka med olika typer av leror och glasyrer. Det är tidskrävande eftersom alla leror och glasyrer är olika och det tar tid innan man får det resultat jag har en vision om. Olika tekniker är också kul, oftast blandar jag mellan dreja, kavla, ringla i samma föremål. 

Oftast är det specialbeställningar till exklusiva butiker/offentlig miljö eller någon utställning. Även privatpersoner beställer, jag har märkt en stor efterfrågan på dessa föremål och i dagsläget är det svårt att hinna med. Är du intresserad av ett samarbete eller beställning så tänk på att det tar ca 4 månader i leveranstid.

Så ett unikt objekt kommer direkt ur min verkstad och är det enda exemplaret. Handgjort , genuint och ärligt.

 

Brunsvart vas i stengods, drejad och ringlad.

 

 

Vit vas i porslin drejad, Brunsvart vas i stengods lera, drejad

Vas drejad och ringlad, fat i två storlekar kavlade alla i en röd stengods lera med mycket chamotte
Vitt fat i porslins lera, kavlad

Fortsätt läsa